Schilder Houten

Dé schilder voor regio Houten

Schilder Houten2019-06-17T11:02:08+02:00

Bent u op zoek naar de geschikte schilder in omgeving Houten voor uw klus? J & J van Dijk schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn een gespecialiseerd schildersbedrijf gevestigd in IJsselstein, en zijn voor zowel bedrijven als particulieren beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken en geen klus is ons te gek. Van wanden tot plafonds, deuren tot kozijnen en van gevels tot aan dakgoten. Heeft u een nieuw bedrijfspand dat wel een likje verf kan gebruiken, of bent u toe aan een nieuw interieur? J & J van Dijk schilderwerken kan u helpen bij wat u wenst.

Naast schilderwerken hebben wij ook ervaring met houtrot reparaties. Houtrot ontstaat op plekken die veel te verduren krijgen van invloeden buitenaf, waardoor de schimmels in het hout gaan activeren en rot veroorzaken. Wij repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes afgewerkt en geschilderd wordt afgeleverd, zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot.

Naast houtrot reparaties en schilderwerken zijn wij bij J & J van Dijk gespecialiseerd in Lak- en latex spuit werkzaamheden voor wanden en plafonds. Deze manier van werken is sneller, gladder en goedkoper als het gaat om grote projecten. Bij J & J van Dijk staan we garant voor kwalitatief schilderwerk. Wij gebruiken uitsluitend hoogstaande producten om onze kwaliteit te garanderen. Alles voor het beste resultaat!

Bij J & J van Dijk schilderwerken vinden wij het belangrijk om de gemaakte afspraken ook echt na te komen, zodat u weet dat u ons kan vertrouwen. Wij geven bij elke klus een passend advies voor de werkzaamheden, zodat u weet waar u aan toe bent. Bent u nu benieuwd naar wat J & J van Dijk schilderwerken voor u particulier, of voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.